0%
Waarschuwing: JavaScript is uitgeschakeld in uw browser. Hierdoor kunt u mogelijk niet alle vragen in deze enquête beantwoorden. Controleer de instellingen van uw browser.

Danspunt

Danspunt, het steunpunt voor dans en beweging, publiceert 4 keer per jaar het tijdschrift DANST.

DANST toont wat er leeft in de danssector in Vlaanderen, Brussel en daarbuiten: jong talent, vernieuwende initiatieven, participatieve projecten, diepgravende interviews met makers … Als steunpunt voor al wie gebeten is door dans, hopen we met een sterke inhoud zoveel mogelijk honger naar meer te stillen.

 

In 2018 organiseerden we daarom reeds een bevraging bij ons potentiële lezerspubliek. Hieruit hebben we erg veel geleerd en we hebben ons tijdschrift na afloop ook grondig herzien.

Net omdat een tijdschrift niets is zonder haar lezers, organiseert Danspunt een vervolgonderzoek i.s.m. Universiteit Antwerpen en Local Market Research. Hoe tevreden bent u over de wijzigingen die we reeds doorvoerden in het tijdschrift? Wat kan beter? Welk soort artikels lees jij graag in een danstijdschrift? En welke zaken consulteert u mogelijks liever op een andere manier?

Voor 10 minuten van jouw tijd krijg je heel veel dankbaarheid terug! En maak je kans op een duoticket voor een publieke dansvoorstelling in Vlaanderen of Brussel naar keuze, of op een jaarabonnement voor DANST.

p.s. Als je nu geen tijd hebt om de enquête volledig in te vullen, kan je die op een later moment gewoon afwerken door opnieuw op de link te klikken.